Home » Naslovna » Počeo je I. turnus Kampa HRS-a za mladiće u Zadru u terminu od 17. do 23. lipnja 2018.

Počeo je I. turnus Kampa HRS-a za mladiće u Zadru u terminu od 17. do 23. lipnja 2018.

    U  Zadru je započeo  s radom tradicionalni središnji Kamp Hrvatskog rukometnog saveza. Prvi dio  kampa HRS-a u terminu 17. do 23. lipnja 2018. rezerviran je za mladiće (mlađe kadete) rođene 2002./2003. godine, a trenutno se u kampu nalazi više od  stotinu mladih igrača  iz cijele Hrvatske i susjednih država.
    Radi se po programu koji je odredio stručni stožer toga godišta kako bi se dobio što bolji uvid u tehničko-taktičke mogučnosti ovih perspektivnih igrača. Ovo je njihovo prvo okupljanje, a ujedno i početak priprema za naredna natjecanja koja ih očekuju. Trenira se ujutro i popodne u dvoranama “Bili Brig” i “Mocire” i za sada sve funkcionira kao što je i planirano.
    Treneri u kampu su: Nino Marković, Matej Mišković, Davor Rokavac, Alen Kurbanović, Slaven Tomić, Hrvoje Jurković, Branimir Kutnjak i Tino Pavić. Sa golmanima rade Matija Bilušič te Ivan Dragić.
    Liječnički tim čine dr. Boris Peršić te fiziterapeut Ivana Minauf, a u organizaciji sudjeluje stručni suradnik kampa HRS-a Davor Bojić. U kampu je nazočan koordinator muških mlađih dobnih skupina HRS-a Zdravko Zovko koji nadgleda rad sa svim selekcijama. Tehnički voditelj muškog dijela Kampa HRS-a je Davor Lamza. U ime HRS-a cijeli kamp organizira i vodi  dr. sc. Lidija Bojić Ćaćić.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranicama Kampa HRS-a.

 

Možda će te zanimati

Završio je Kamp HRS-a u Zadru za 2018. godinu

 Završio je Kamp HRS-a za 2018. godinu koji je brojem sudionica i sudionika bio na nivou ...