Home » Naslovna » Pratili smo pobjedu Hrvatske nad Tunisom na Mediteranskim igrama te Hrvatske nad Danskom na SP-u u nogometu u Rusiji

Pratili smo pobjedu Hrvatske nad Tunisom na Mediteranskim igrama te Hrvatske nad Danskom na SP-u u nogometu u Rusiji

    U Kampu HRS-a ove godine imali smo priliku pratiti pobjedu Červarovih izabranika nad Tunisom na Mediteranskim igrama u Tarragoni i osvajanje zlatne medalje.  Napetu utakmicu sa čestim promjenama rezultata pratili smo u našoj “kino dvorani” u hostelu. Čestitke svim igračima i stručnom stožeru na osvojenom zlatu!

    Nakon odgledanog finala Mediteranskih igara mislili smo da će hrvatskim nogometašima biti lakše protiv Danske na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ali i tu se odvijala prava drama koju su sudionici kampa proživljavali jako emotivno. Navijanje i podrška sa neizostavnim navijačkim pjesmama orila se iz grla svih prisutnih. Bujica emocija  preplavila je sve sudionice kampa kada je Rakitić donio pobjedu Hrvatskoj iz posljednjeg penala. Čestitke hrvatskim nogometašima!

    Između ta dva događanja proslavili smo i rođendan i počastili se rođendanskom tortom… Sve u svemu bio je to predivan dan za sve nas u našem Kampu HRS-a.

Hrvatska rukometna reprezentacija na pobjedničkom postolju na Mediteranskim igrama u Tarragoni

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici kampa HRS-a:

Započeo je 3. turnus Kampa HRS-a rezerviran za djevojke u terminu od 29. lipnja do 5. srpnja 2018. godine u kojemu…

Gepostet von Kamp Hrvatskog rukometnog saveza am Samstag, 30. Juni 2018

Možda će te zanimati

Završio je Kamp HRS-a u Zadru za 2018. godinu

 Završio je Kamp HRS-a za 2018. godinu koji je brojem sudionica i sudionika bio na nivou ...