Izdvojene vijestiNovosti

Balić i suigrači u Kampu HRS-a

Zadar će od 17. lipnja do 05. srpnja biti domaćin središnjeg rukometnog kampa za djevojke i mladiće.

Sudionici kampa će svakodnevno trenirati i igrati utakmice te će imati dnevni raspored kao da se pripremaju za Olimpijske igre. Napominjemo da perspektivni igrači i igračice mogu jedino naKampu HRS-a biti selekcionirani u državne mlade reprezentacije te ukoliko se pokažu kvalitetnima HRS će ih uključiti u rad na nacionalnom nivou te ih pratiti na njihovom igračko putu. Kamp HRS-a je međunarodnog karaktera te očekujemo i dolazak mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske, mladih rukometaša iz Njemačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Italije te ostalih europskih država.

Kada smo spomenuli da će trenirati kao da se spremaju za Olimpijske igre, to nije slučajno, budući da će se u Zadru za London pripremati i naši najbolji rukometaši.

– Kroz ovaj Kamp prošli su svi najbolji hrvatski rukometaši, od Balića, Duvnjaka, Metličića… pa tako i ovim putem pozivam sve mlade igrače rođene 1996. i mlađe da dođu u Zadar. Znači, mi baš iz tog Kampa crpimo nove reprezentativce i on pokazuje ono najbolje što ima hrvatski rukomet, kaže izbornik naših rukometaša,Slavko Goluža.

Naravno da će se sa mladim nasljednicima družiti i Balić i suigrači.

– Tako je, budući da ćemo se baš u Zadru pripremati za Olimpijske igre, jedan dan ćemo odvojiti za druženje sa mladim rukometašima i sigurni smo da će im i to biti jedan dodatni motiv za daljnji rad, a dobro znamo što nam djeca znače i koliko HRS ulaže u rad sa mladima.

Na kraju je Goluža još jednom pozvao sve mlade rukometaše da dođu u Kamp HRS-a.

– Pozivam sve one koji vole rukomet da dođu u Zadar, tamo će raditi sa najboljim hrvatskim trenerima i siguran sam da će puno naučiti, a usput će se družiti i sa hrvatskim reprezentativcima, što će za njih sigurno biti jedno lijepo iskustvo.

Na kraju ćemo napomenuti da je ženski dio Kampa već popunjen i ostalo je još dvadesetak mjesta u prvom te pedesetak mjesta u drugom dijelu Kampa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenim stranicama Kampa HRS-a.

Zoran Vujić / Zlatko Škrinjar

Vezane vijesti

Back to top button