GalerijaIzdvojene vijestiNovosti

Luka Lovre Klarica posjetio Kamp HRS – a

Fantastičnu atmosferu koja vlada u Kampu Hrvatskog rukometnog saveza u Zadru, dodatno je uveličao hrvatski reprezentativac i igrač PPD Zagreba

Fantastičnu atmosferu koja vlada u Kampu Hrvatskog rukometnog saveza u Zadru, dodatno je uveličao hrvatski reprezentativac i igrač PPD Zagreba, ujedno i rođeni Zadranin, Luka Lovre Klarica. Osmijeha, selfieja, autograma i pitanja nije nedostajalo, a što je samo potvrda odličnog rada u Kampu.

Luka Lovre Klarica započeo je svoju karijeru u Zadru, odakle ga je put odveo do PPD Zagreba koji je njegov drugi dom od 2018. godine. Jako mlad i perspektivan, još od ranih igračkih dana, pokazivao je izniman talent koji je razvijao upravo u Kampu HRS-a u koji se danas s ponosom vratio, ali u drugoj ulozi. Ovaj fantastičan desni vanjski pred kojim je svijetla rukometna budućnost, postao je jedan od ključnih igrača mlade i perspektivne momčadi hrvatskog prvaka.

Klarica je u razgovoru s mladim nadama hrvatskog ženskog rukometa istaknuo “da mu je čast biti među rukometašicama te da nikad nema odustajanja, kao i da uvijek treba dati sve od sebe, i na treninzima i na utakmicama“. Luka je poželio zdravlje, sreću i uspjeh svim mladim rukometašicama te da ovakvih druženja bude još više.

Kamp Hrvatskog rukometnog saveza zahvaljuje Luki Lovri Klarici na posjeti II. turnusu kampa.

Više fotografija pogledajte u FB albumu:

Vezane vijesti

Back to top button