Novosti

Nakon mladića počeo 3. turnus Kampa HRS-a za djevojke rođene 2002./2003.

Nakon mladića u 3. turnusu Kampa HRS-a od 29. 06. do 05. 07. 2017. trenirati će 98 djevojčica rođenih 2002./2003. godine.

Treneri za rukometašice na 3. dijelu kampa su dugogodišnji sportski djelatnici koji uspješno rade u svojim sredinama: Jelena Crnov, Krešimir Modrić, Vladimir Gašparac, Davor Lamza i Ivan Perkušić.  Sa vratarkama će individualno raditi bivša rukometna reprezentativka i magistra kineziologije Ana Križanec.

Na kampu će instruktorica HRS-a mr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić s trenerima izvršiti prvu selekciju igračica rođenih 2002./2003. godine za ulazak u žensku mlađu kadetsku reprezentaciju koja 2019. godine ima prvo Europsko prvenstvo za kadetkinje.

Treneri u Kampu HRS-a tijekom treninga selekcioniraju igračice po godištima te prate razvoj mladih rukometašica, a sve kako bi se stvorila što šira baza igračica za mlađe reprezentacije.

Sve grupe rade po istom planu i program te se pokušava individualiziranim pristupom svakoj igračici poboljšati osnovna tehnika te taktička znanja. Svake godine dolazi do porasta broja sudionika i otkrivaju se novi talenti. Brojne današnje reprezentativke prošle su iste treninge i rad u Kampu te je treniranje na Kampu HRS-a jedna od važnih stepenica za ulazak u vrhunski reprezentativni rukomet.

 

Vezane vijesti

Back to top button