NovostiSelekcije

Određeni su stručni regionalni suradnici-suradnice HRS-a za ženski rukomet u sezoni 2021./2022.

Hrvatski rukometni savez nastavlja sa radom stručnih suradnika HRS-a za djevojke koji će  u suradnju sa nama i vama kvalitetnije informirati sve klubove u svezi Kampa HRS-a te na terenu u razgovoru sa trenerima u klubovima napraviti popis perspektivnih igračica po regijama, rođenih 2005./2006./2007. i 2008./2009. godine. Cilj HRS-a je da nam u Kamp dođu najperspektivnije igračice te da se selekcioniraju najbolje igračice za reprezentacije mlađih uzrasta HRS-a. Stručni suradnici će isto tako na mjesečnoj bazi trebati okupiti perspektivne igračice te ih selekcionirati za regionalnu reprezentaciju.

Termini u dvorani trebali bi biti vikendom ili praznicima prijepodne u trajanju 2 sata za svaku selekciju, a u terminima regionalnih okupljanja sukladno Kalendaru natjecanja za 2021./2022. godinu.

Stručni  suradnici  na nivou svoje regije   trebaju sastaviti  popis perspektivnih igračica (16-20 igračica za svaku selekciju) uz pomoć trenera koji rade u klubovima na vašoj regiji te klubove i HRS informirati o daljnjim aktivnostima.

Određeni su stručni regionalni suradnici-suradnice HRS-a za ženski rukomet u natjecateljskoj sezoni 2021./2022.:

Stručni suradnik/ca HRS-a Grad ili regija Regionalni voditelj
Krešimir Modrić i Vedran Ćurak Istočna Hrvatska Goran Peterko
Višnja Hrmić i Zvonimir Kutija Rijeka i Kvarner Dubravko Konjuh
Adrijana Prosenjak i Diego Datos Istra Senad Imamović
Branko Šebek i Anđa Bilobrk grad Zagreb Zoran Mlinarić
Dubravka Tunjić Zagrebačka županija Nenad Plašić
Đurđica Zečević i Dragica Džono Sjeverna Hrvatska Dieter Benotić
Ante Burger i Mirko Bašić Dalmacija Stefano Rajković

Svaki stručni suradnik-suradnica trebaju na nivou svoje regije okupiti svoje pomoćnike, izbornike- izbornice i trenere-trenerice navedenih selekcija za rad tijekom regionalnih okupljanja. Stručni regionalni voditelji dužni su mi poslati imena izbornika-izbornica te trenera-trenerica regionalnih selekcija te da svi zajedno radimo za boljitak ženskog rukometa. Program rada će biti poslan po godištima od strane HRS-a za svako okupljanje i godište. Treneri u klubovima dužni su surađivati sa regionalnim suradnicima HRS-a te informirati svoje igračice u svezi regionalnih okupljanja.

Instruktorica HRS-a za ženski rukomet:

dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić

Pročitajte cijeli dopis:

Stručni suradnici HRS-a po regijama 2021.-2022.
Stručni suradnici HRS-a po regijama 2021.-2022.
Strucni-suradnici-HRS-a-po-regijama-2021-2022.pdf
630.3 KiB
43 Downloads
Detalji...

Vezane vijesti

Back to top button