NovostiSelekcije

Održano je regionalno okupljanje selekcija grada Zagreba i Zagrebačke županije (djevojaka rođenih 2004. i 2005. godine)

Hrvatski rukometni savez započeti će sa selekcioniranjem igračica za nacionalnu kadetsku reprezentaciju za vrijeme Kampa HRS-a u Zadru 2019. godine

U sportskoj dvorani Jelkovec u Zagrebu 17. ožujka 2019. održano je regionalno okupljanje selekcija grada Zagreba i Zagrebačke županije (djevojaka rođenih 2004. i 2005. godine ). Na okupljanju je prisustvovalo 55 djevojaka koje će regionalni suradnici i instruktori podijeliti u 3 reprezentacije; 

• Zagreb istok, 
• Zagreb zapad, 
• Zagrebačka županija.

Reprezentacije će se natjecati na turniru regija od 6. do 7. travnja 2019. u Đurđevcu sa reprezentacijama ostalih 5 regija iz Hrvatske. U prvom dijelu okupljanja mlade rukometašice odradile su trening, a u drugom dijelu su međusobno igrale rukomet tako da se može dobiti što realniji i kvalitetniji uvid u njihovo igračko znanje i sposobnosti.

Na okupljanju su sudjelovali treneri iz klubova Zagrebačke županije i grada Zagreba: Branko Šebek, Jasna Kozjak, Anđa Bilobrk, Dubravka Tunjić, Nenad Plašić, Albert Bukovac te instruktorica HRS-a Lidija Bojić-Ćaćić. 

Za ovu generaciju djevojaka Europsko prvenstvo se održava 2021. godine te će Hrvatski rukometni savez započeti sa selekcioniranjem igračica za nacionalnu kadetsku reprezentaciju za vrijeme Kampa HRS-a u Zadru 2019. godine.

Vezane vijesti

Back to top button