GalerijaInformacije

Zadnji turnus Kampa HRS-a za 2018. godinu za djevojke u terminu od 5. do 11. srpnja

Počeo je 4. turnus Kampa HRS-a sa ukupno 130 djevojaka  u terminu od 5. do 11. srpnja 2018. godine. U Kampu HRS-a priprema se i  ženska rukometna kadetska reprezentacija Hrvatske  koju u kolovozu očekuje SP u Poljskoj

Počeo je 4. turnus Kampa HRS-a sa ukupno 130 djevojaka  u terminu od 5. do 11. srpnja 2018. godine u kojem sudjeluju igračice rođene 2004./2005. godine koje treniraju trenerice Đurđica Zečević, Jasna Kozjak, Tanja Madžarac, Suzana Vulikić-Ćoko, Danijela Ćukušić, Ingrid Sau, trenerica golmana Ana Križanac i trener Branko Šebek. U Kampu HRS-a priprema se i  ženska rukometna kadetska reprezentacija Hrvatske  koju u kolovozu očekuje SP u Poljskoj na čelu sa izbornikom Goranom Bobićem i njegovim stručnim stožerom.

Igračice rođene 2004./2005. za 3 godine imaju prvo Europsko prvenstvo te se na kampu vrši prva predselekcija igračica toga godišta.

Liječnički tim čine dr. Boris Peršić te fizioterapeut seniorske reprezentacije Damir Kajba. U organizaciji sudjeluju stručni suradnici kampa HRS-a Davor Bojić i Davor Lamza.  U ime HRS-a cijeli kamp organizira i vodi  dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranicama Kampa.

 

Vezane vijesti

Back to top button