GalerijaNovosti

Započeo I. dio Kampa za 2018. u terminu 17. do 23. lipnja

U Zadru je započeo s radom tradicionalni središnji Kamp Hrvatskog rukometnog saveza. Prvi dio kampa HRS-a u terminu 17. do 23. lipnja 2018. rezerviran je za mladiće (mlađe kadete) rođene 2002./2003. godine.

U Zadru je započeo  s radom tradicionalni središnji Kamp Hrvatskog rukometnog saveza. Prvi dio  kampa HRS-a u terminu 17. do 23. lipnja 2018. rezerviran je za mladiće (mlađe kadete) rođene 2002./2003. godine, a trenutno se u kampu nalazi više od  stotinu mladih igrača  iz cijele Hrvatske i susjednih država.
Radi se po programu koji je odredio stručni stožer toga godišta kako bi se dobio što bolji uvid u tehničko-taktičke mogučnosti ovih perspektivnih igrača. Ovo je njihovo prvo okupljanje, a ujedno i početak priprema za naredna natjecanja koja ih očekuju. Trenira se ujutro i popodne u dvoranama “Bili Brig” i “Mocire” i za sada sve funkcionira kao što je i planirano.

Treneri u kampu su: Nino Marković, Matej Mišković, Davor Rokavac, Alen Kurbanović, Slaven Tomić, Hrvoje Jurković, Branimir Kutnjak i Tino Pavić dok sa golmanima rade Matija Bilušič te Ivan Dragić.

Liječnički tim čine dr. Boris Peršić te fiziterapeut Ivana Minauf, a u organizaciji sudjeluje stručni suradnik kampa HRS-a Davor Bojić. U kampu je nazočan koordinator muških mlađih dobnih skupina HRS-a Zdravko Zovko koji nadgleda rad sa svim selekcijama. Tehnički voditelj muškog dijela Kampa HRS-a je Davor Lamza. U ime HRS-a cijeli kamp organizira i vodi  dr. sc. Lidija Bojić Ćaćić.

Više fotografije u facebook albumu I. turnus od 17. do 23. lipnja 2018.

 

Vezane vijesti

Back to top button