Informacije

Produžen rok za prijavu djece na Kamp HRS-a u Zadru, molimo roditelje da izvrše rezervaciju smještaja i ispune prijavu za Kamp

Poštovani,

obaviještavamo sve roditelje i djecu da još uvijek ima mjesta na Kampu Hrvatskog rukometnog saveza koji se održava u Zadru u periodu od 17. lipnja do 11. srpnja 2018. godine. Obzirom da smo u raspisu za Kamp Hrvatskog rukometnog saveza objavili da je rok za prijavu djece najkasnije do 30. 03. 2018. godine obaviještavamo sve zainteresirane da se taj rok produžuje do daljnjega te molimo sve roditelje koji žele da im djeca imaju rezervirano mjesto na kampu da izvrše prijavu na stranici kampa (Prijava za kamp) te da uplate kotizaciju za kamp pošto su kapaciteti ograničeni.
    U muškom dijelu kampa aktivno će sudjelovati proslavljeni hrvatski trener Zdravko Zovko koji trenutno vodi juniorsku reprezentaciju Hrvatske, a također i koordinira rad svih ostalih muških omladinskih selekcija. Na muškom dijelu kampa izvršiti će se selekcija za reprezentaciju mlađih kadeta rođenih 2002./2003. godine. Tijekom održavanja kampa pripremati će se muške i ženske mlađe dobne reprezentacije, a to je ujedno i prilika za sve ostale učesnice i učesnike kampa da se nametnu i pokažu svoje rukometne vještine. Grupe na kampu voditi će najbolji hrvatski rukometni treneri za mlađe dobne skupine. Kamp HRS-a izuzetna je prilika za djecu da se upoznaju te da steknu nove prijatelje i usvoje nova rukometna znanja uz neizostavno uživanje u morskim radostima. 

 

Vezane vijesti

Back to top button