Selekcije

U Kampu HRS-a priprema se ženska kadetska reprezentacija Hrvatske za svjetsko rukometno prvenstvo u Poljskoj

Ženska kadetska reprezentacija Hrvatske (godište 2000. i mlađe) priprema se u Kampu HRS-a za svjetsko rukometno prvenstvo koje se održava od 7. do 20. kolovoza 2018. u Poljskoj (Kielce). U grupi s našom reprezentacijom su Danska, Mađarska, Švedska, Egipat i Čile. Pripremni period odvijati će se u tri faze i to: od 5.- 11. 7.  u Zadru gdje će prevladavati kondiciono pripremanje igračica, zatim od 16. do 22. 7. u Ivanić-Gradu (u tom pripremnom razdoblju odigrati će se dvije prijateljske rukometne utakmice s reprezentacijom Crne Gore u Crnoj Gori), te završna faza priprema u periodu od 1. do 6. kolovoza u Ivanić-Gradu.

Očekivanja stručnog stožera na čelu s izbornikom Goranom Bobićem su odgovoran i maksimalno angažiran pristup u pripremnom razdoblju te dostojno prezentiranje svoje zemlje na nadolazećem svjetskom rukometnom prvenstvu.  

Sastav kadetske reprezentacije na pripremama je: Marinović Petra, Pokopac Karmela, Bagayac Sara, Ivanda Lucija, Vučić Ema, Petika Tena, Guskić Ema, Barišić Tina, Vidaković Nevena, Hudoletnjak Tamara, Malec Ana, Rubić Klara, Popović Elena, Vojnović Nika i Humel Lucija.
Stručni stožer čine: izbornik Goran Bobić, trener Renata Damjanić, kondicioni trener i tehniko Sandra Novak, trener vratara Siniša Benko te fizioterapeut Petra Štajnkler.

Želimo puno uspjeha našoj kadetskoj rukometnoj reprezentaciji na svjetskom rukometnom prvenstvu. 

Više fotografija pogledajte na našem Facebook profilu:

 

Vezane vijesti

Back to top button