GalerijaInformacije

U Zadru je započeo s radom 2. turnus Kampa HRS-a za dječake u terminu od 23. do 29. lipnja 2018. godine

Počeo je II. turnus za dječake rođene 2004./2005. godine i 2006./2007. godine, a trenutno se u Kampu HRS-a nalazi više od 120 dječaka iz cijele Hrvatske i susjednih država

U Zadru je započeo s radom 2. turnus Kampa HRS-a u terminu od 23. do 29. lipnja 2018. godine. To je turnus za dječake rođene 2004./2005. i 2006./2007.  godine, a trenutno se u kampu nalazi više od 120 dječaka  iz cijele Hrvatske i susjednih država.
 Osnovni cilj je utvrditi njihova tehničko-taktička znanja kako bi ih u budućnosti mogli što uspješnije pripremati za nacionalne selekcije.  Trenira se dva puta dnevno u dvoranama “Bili Brig” i “Mocire” na koja odlaze organizirano autobusom Kampa HRS-a. Vrijeme između treninga rezervirano je za kupanje na obližnjoj plaži na koju odlaze u pratnji trenera. 

Treneri u kampu su: Davor Rokavac, Hrvoje Jurković, Branimir Kutnjak, Tino Pavić, Igor Stubičar, Marko Gotal, Dario Zrnić i Zlatko Dozan. Sa golmanima rade Matija Bilušič te Hrvoje Turković.

Liječnički tim čine dr. Boris Peršić te fiziterapeut Ivana Minauf, a u organizaciji sudjeluje stručni suradnik kampa HRS-a Davor Bojić. U kampu je nazočan koordinator muških mlađih dobnih skupina HRS-a Zdravko Zovko koji nadgleda rad sa svim selekcijama. Tehnički voditelj muškog dijela Kampa HRS-a je Davor Lamza. U ime HRS-a cijeli kamp organizira i vodi  dr. sc. Lidija Bojić Ćaćić.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranicama Kampa HRS-a.

Vezane vijesti

Back to top button