InformacijeNovosti

Kamp HRS-a u Zadru!

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza odlučio je premjestiti Središnji Kamp HRS-a u Zadar u suradnji sa Gradom Zadrom i Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom te se dugoročno pozicionirati u Dalmaciji. Hostel Zadar u kojemu će biti organiziran smještaj mladih rukometaša i rukometašica je novo renoviran hostel i na nivou je hotela sa tri zvjezdice. Sobe u četverokrevetne i šesterokrevetne sa vlastitim sanitarnim čvorom, a mladim rukometašima i rukometašicama će se u novo renoviranom restoranu posluživati četiri obroka dnevno. Šljunčana plaža je udaljena 10 metara od hostela i prilagođena je djeci.
U večernjim satima će se organizirati društvene igre, ples, gledanje najnovijih filmova te druženje sudionika Kampa. Na Kamp očekujemo dolazak naših vrhunskih rukometaša i rukometašica koji će raditi sa sudionicima Kampa te ih upoznati sa novim rukometnim vještinama. U sklopu Kampa organizirana je i lječnička služba sa dva fiziotherapeuta koji su 24 sata sa djecom kao i lječnik-pedijatar koji dolazi po potrebi. Djeca nisu dodatno osigurana, dovoljno je da ponesu zdravstvenu iskaznicu.

Sudionici kampa će svakodnevno trenirati i igrati utakmice / u prijepodnevnim i poslijepodnevnim/ satima te će imati dnevni raspored kao da se pripremaju za Olimpijske igre. Napominjemo da perspektivni igrači i igračice mogu jedino na Kampu HRS-a biti selekcionirani u državne mlade reprezentacije te ukoliko se pokažu kvalitetnima HRS će ih uključiti u rad na nacionalnom nivou te ih pratiti na njihovom igračko putu.

Napominjemo da su svi trenutni seniorski reprezentativci i reprezentativke bili sudionici Kampa HRS-a i vjerujemo da ćemo i dalje među mladim rukometašicama i rukometašima pronalaziti nove Baliće,Duvnjake,Štrleke, Penezičke,Grubišičke.

Vezane vijesti

Back to top button