Novosti

Započeo je I. turnus kampa HRS-a za djevojke rođene 2004./2005. i 2006./2007.

Nakon što 2020. godine zbog pandemije COVID-19 nije održan Kamp HRS-a, na veliko veselje svih polaznica i trenera započeo je 1. turnus kampa na kojemu će sudjelovati 80 igračica rođenih 2004./2005. i 2006./2007. godine.

Za djevojke rođene 2004./2005. rad u kampu je ujedno i šansa da se pridruže pripremama reprezentacije koja će tjedan dana kasnije održati pripreme u kampu  HRS-a za Europsko kadetsko prvonstvo. Prvenstvo će se održati u kolovozu 2021. u Crnoj Gori. Trener navedenih igračica biti će Željko Čagalj, a u radu će sudjelovati i Nenad Smiljanec, izbornik ženske kadetske reprezentacije.

Za djevojke rođene 2006./2007. godine predviđen je vrlo kompleksan program rada sa dva treninga dnevno uz pomoću kojih će se po prvi puta napraviti predselekcija najboljih djevojaka u Hrvatskoj. Sa navedenom generacijom djevojaka raditi će  iskusni  treneri koji su imali zapažene rezultate u radu sa mladima: Ante Burger, Đurđica Zečević, Ivan Jerković, Jasna Kozjak i Mirko Bašić, a posebnu brigu o vratarkama voditi će Branko Šebek.

Organizaciju kampa te selekcioniranje igračica nadgledati će instruktorica HRS-a  za ženski rukomet Lidija Bojić-Ćaćić. U organizaciji kampa također sudjeluju prof. Davor Lamza i Davor Bojić.

Unutar kampa provoditi će se epidemiološke mjere, koje će kontrolirati dr.  Boris Peršić i Vesna Hodić, mag.physioth.

Veselimo se radu sa našim mladim rukometnim nadama.

Vezane vijesti

Back to top button