Novosti

Započeo je završni turnus Kampa HRS-a od 4. do 10. 7. 2019. za djevojke

Na IV. turnusu Kampa HRS-a sudjeluju igračice rođene 2006./2007. te 2008./2009. godine i mlađe

Ukupno se prijavilo 130 djevojaka koje smo podijelili u 8 grupa i sa kojima će raditi treneri-trenerice: Đurđica Zečević, Jasna Kozjak, Branko Šebek, Mirko Bašić, Vladimir Gašparac, Suzana Ćoko Vulikić, Zorica Samardžija i Andrea Mikulić. Stručna voditeljica kampa je dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić.

Sa vratarkama će individualno raditi trener Hrvoje Turković. Treninzi se realiziraju u dvije sportske dvorane: Mocire i Bili Brig. Medicinsku službu u kampu čine dr. Boris Peršić i fizioterapeut hrvatske seniorske reprezentacije Damir Kajba, a tehnički suradnici su Davor  Lamza i Davor Bojić.

Svaka grupa imati će dva treninga dnevno te će se u pauzama  između treninga naše igračice kupati i družiti sa ostalim djevojkama iz grupa. Svi treninzi prilagoditi će se tehničkim znanjima našim igračica te će se raditi: osnovne tehnike kretanja prema vratima, osnovni stav u napadu, dodavanja jačom i slabijom rukom, tehnika križanja na vanjskim pozicijama, osnovne varke sa loptom, različiti šutevi sa tla, igra 2:2, 3:3: 4:4 te u završna dva dana organizirati će se turnir i igranje između grupa.

Više fotografija pogledajte u našem facebook albumu:

Vezane vijesti

Back to top button