Izdvojene vijestiNovosti

Završen Kamp HRS-a u Zadru za 2021. godinu

Ovogodišnji kamp u Zadru uspješno je priveden kraju uz sudjelovanje više od 400 djece iz cijele Hrvatske

Nakon 4 turnusa i 24 dana treniranja, igranja utakmica i druženja završio je Kamp HRS-a u Zadru za 2021. godinu na kojemu je sudjelovalo više od 400 djevojaka i mladića.  Treninge je vodilo 30 trenerica i trenera koji su budno motrili na sve sudionike kampa i vrijedno prenosili svoja rukometna znanja na njih. Vrijeme je bilo odlično pa su sva djeca mogla uživati u svakodnevnom kupanju na obližnjoj plaži. Nakon toga mogli su u večernjim satima gledati utakmice ili filmove u dvorani putem projektora ili na vanjskom igralištu uz HI hostel vježbati novostečena rukometna znanja. Jednom tjedno prošetali su gradom Zadrom i upoznavali njegove kulturne znamenitosti i uživali u sladoledu.

Izbornik Hrvatske rukometne seniorske muške reprezentacije Hrvoje Horvat posjetio je sudionike kampa, dok je u ženskom djelu sudionice kampa posjetila jedna od najboljih reprezentativki hrvatske ženske seniorske reprezentacije Nikolina Zadravec. Medicinska ekipa brzo je sanirala rijetke ozljede i brinula da epidemiološka situacija bude pod kontrolom.

Zahvaljujemo se svima na povjerenju koje ste nam ukazali te se veselimo druženju i treninzima na sljedećem Kampu HRS-a u 2022. godini.

Vaš Kamp HRS-a.

Više fotografija pogledajte u našem FB albumu:

Vezane vijesti

Back to top button