InformacijeNovosti

Završio je Kamp Hrvatskog rukometnog saveza u Zadru za 2019. godinu

Više od 500 mladih igračica i igrača iz čitave Hrvatske i dijaspore prošlo je kroz sva 4 turnusa Kampa HRS-a

Nakon 4 turnusa po šest dana i više od 500 mladih igračica i igrača Kamp HRS-a za 2019. godinu je završen.  Brojem sudionica i sudionika bio je na nivou prošlogodišnjeg koji je pak bio rekordan od kada se održava u Zadru. Svi rezervirani kapaciteti bili su gotovo u potpunosti popunjeni, a ove godine smo imali po prvi puta i liste čekanja za određene turnuse zbog velikog interesa.  U kampu su na pripremama također bile tri mlađe rukometne reprezentacije: ženska kadetska reprezentacija Hrvatske, muška kadetska i mlađa kadetska reprezentacija Hrvatske. Ističemo da smo iznimno zadovoljni kvalitetom rada naših trenerica i trenera koji su vrijedno prenosili rukometna znanja na mlađe generacije prilagođavajući način i intenzitet rada formiranim grupama pa možemo istaknuti da u radu sa gotovo 500 igračica i igrača nije bilo ozbiljnije povrede. Uvjeti za treniranje u sportskim dvoranama ‘Bili Brig’ i ‘Mocire’ bili su vrlo dobri kao i na vanjskom terenu uz Omladinski hostel u Zadru.

U kampu su nas posjetili proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativci Ivan Stevanović i Mario Kelentrić koji su sve sudionike upoznali sa svojim rukometnim počecima i sportskoj karijeri. Filip Ivić, hrvatski reprezentativni vratar, također je posjetio kamp Hrvatskog rukometnog saveza pa možemo slobodno reći da su golmani bili na visini svoga zadatka ove godine u Zadru. Ekipa HRT iz studija u Zadru posjetila je Kamp HRS-a gdje su razgovarali sa voditeljicom Kampa HRS-a Lidijom Bojić-Ćaćić i našim mladim rukometašicama Sarom Marendić iz Splita i Emom Novosel iz Dugog Sela. Video možete pogledati ovdje:

Ovim putem zahvaljujemo gradu Zadru na njegovoj nesebičnoj podršci bez koje bi organizaciju kampa bilo vrlo teško provesti. Naravno moramo se zahvaliti i našem medicinskom osoblju koje je budno pratilo i liječilo sve vrste ozlijeda. Na kraju se zahvaljujemo i roditeljima naših mladih rukometašica i rukometaša koji su kvalitetnim odgojem tih mladih ljudi omogućili da nije bilo niti jednog incidenta.


Volimo vas sve i vidimo se i slijedeće godine. Sportski pozdrav!

Vezane vijesti

Back to top button